Nyhedsbrev September

Kære alle,

Så kom efteråret med regn og blæst oven på en solrig august. Sensommersolen har givet de sidste afgrøder et tiltrængt skud energi, så selv tomaterne er ved at modnes. Solen skinnede også på sidste arbejdsdag, hvor der blev grillet både grøntsager og hot dogs til de flittige havemænd og -kvinder.

Forhåbentlig gemmer efteråret også på et par solskinsdage, så vi i ro og mag kan lukke haverne ned for i år. Det gør vi sammen på årets sidste fællesarbejdsdag søndag d. 27. september. Mere om det herunder.

annis_bukketEt par fotos fra den fælles arbejdsdag i august: BBQ, hygge og havearbejde.

Næste arbejdsdag: Vinterklargøring og bålhygge
Sæsonens sidste arbejdsdag finder sted søndag den 27. september kl. 12. Her skal vi i fællesskab lukke haverne ned og gøre dem vinterklar. Som afrunding på arbejdsdagen og sæsonen vil vi tænde op i grillen, lave snobrød over bål og nyde andre lækkerier, vi finder i haven. Vi har brug for mange hænder til at ordne årets sidste gøremål og håber derfor på et stort fremmøde til arbejdsdagen. Se mere og tilmeld dig eventet på Facebook her: Aktivitetsdag den 27. september

12b4ca49-043b-47f2-ad96-6226e5621ff8Farvel til Anni
Anni Knobelow sov stille ind den 15. august efter i længere tid at have kæmpet mod kræft. Vores have er grobund for nye bekendskaber. Og Anni var en af dem, som alle kendte. Hun har gennem sit utrættelige engagement for haverne svaret på mails, stået for ventelisten, holdt styr på økonomien og sørget for at overgangen fra den tidligere bestyrelse til den nuværende har kunnet lykkes.

Begravelsen blev holdt i Brorsons Kirken, og bestyrelsen samlede blomster fra vores haver og fik dem flettet ind i en bårebuket til begravelsen. Familien satte pris på tilstedeværelse fra foreningen. Anni blev lagt til hvile på Assistens Kirkegården. Hun vil blive savnet.

Nye kræfter i bestyrelsen – og flere er velkomne
Der har været lidt rokade i bestyrelsen, efter Anni ikke længere er en del af bestyrelsen. Desuden har Steffen efter en lang indsats valgt at træde tilbage. Det har betydet, at vi har sat et nyt hold. Erik er stadig formand, og Signe (som var suppleant) er den nye kasserer. Olga, David og Stephane (tidligere suppleant) tegner resten af bestyrelsen. Det betyder, vi har et fuldt hold. Derudover har Peter Andersen taget nyhedsbrev-opgaven på sig, og vi glæder os til at få mere fokus på netop dette.

Ny hjemmeside
Vi er ved at udvikle en ny hjemmeside. Den nye side skal gøre det nemmere og bedre for både medlemmer og nysgerrige sjæle at finde information om haverne, ventelister, gode råd og tips om havedyrkning, fora for arbejdsgrupperne m.v. Siden er stadig under opbygning, men de mest simple funktioner som velkomst og vedtægter er oppe at køre. Gode folk arbejder på at få den helt færdig i løbet af efteråret, men vi har brug for hjælp til at oversætte siden til engelsk – og på sigt andre sprog som fx spansk og arabisk. Hvis du har lyst til at hjælpe til med oversættelsen, kan du finde oversættelsesopgaver her: lersogroften.dk/oversaettelse

Vi glæder os til at se jer i haverne den 27. september kl. 12 til årets sidste fællesarbejdsdag og bålhygge.

Mange hilsner
Bestyrelsen, Lersøgrøftens Integrationsbyhaver